Supertirsdag

Ta med deg hele familien til Arendal Frikirke på middag annenhver tirsdag i partallsuker fra kl. 16.30!  Prisen er 70 kr. for voksne, 20 kr. for barn.

Supertirdag er en viktig del av menighetens trosopplæring. Her ønsker vi å dele liv og tro sammen over en god middag i kirken. Vi ønsker også å utruste foreldre, besteforeldre og andre foresatte til å dele troen med familien på hjemmebane. Etter å ha spist middag sammen, har vi en felles andakt i kirkesalen. Etter dette går barna til ulike aktiviteter – kor for små, kor for store og Tøff-klubben for alle, som har lyst. Imens barna er på aktiviteter, kan foreldre og voksne kose seg med deilig kaffe, smoothies eller andre drikke i kafeen vår.

Kl 16.30 Servering av middag.

Kl 17.00 Andakt

Kl. 17.10 – 18.15 Arendal Soul Kids og Arendal Soul Children har korøvelse (4 år – 4. klasse, 5.-10. klasse). Tøffklubben har aktiviteter.

Spørsmål vedrørende Supertirsdag rettes til prosjektmedarbeider Maria Myhren, tlf. 976 85 734.