Supertirsdag

Ta med deg hele familien til Arendal Frikirke på middag hver tirsdag fra kl. 16.30!  Prisen er 70 kr. for voksne, 20 kr. for barn.

Supertirdag er en viktig del av menighetens trosopplæring. Her ønsker vi å dele liv og tro sammen over en god middag i kirken. Vi ønsker også å utruste foreldre, besteforeldre og andre foresatte til å dele troen med familien på hjemmebane. Når du kjøper middagsbillett kan du velge å bli medlem i Supertirsdagsklubben. Hver husstand får da en flott familieandaktsbok av Jarle Waldemar, med små korte og overkommelige andakter. Etter å ha spist middag har vi en felles andakt med smakebiter fra andaktsboka. Etter dette går barna til ulike aktiviteter.

Kl 16.30 servering av middag.

Kl 17.00 – 18.30 Arendal Soul Children har korøvelse. (5-10 klasse)

Kl. 17.00 – 18.15 Arendal Soul Kids har korøvelse (4 år – 4. klasse)

Kl 17.00 – 18.15  Lek for de mellom ca 3-8 år

Foreldre og andre voksne kan nyte kaffe og hyggelig prat i vestibylen. Der legges det også ut myke matter og noen leker til de minste barna.

Spørsmål vedrørende Supertirsdag rettes til prosjektmedarbeider Maria Myhren, tlf. 976 85 734.