Grupper

Husgrupper møtes hver 14. dag eller en gang i måneden med fokus bibelstudie og bønn for og med hverandre. Husgruppen er et lite felleskap hvor man kan hjelpe og styrke hverandre i tro og liv. Det finns grupper med ulik sammensetning, møtedager og måte å gjøre ting på, og det finns helt sikkert en gruppe for deg også!

Kontaktperson: Johan Jørgen Aurebekk, tlf. 4802 6439

Alpha-kurs

Vi vil fortsette med Alpha-kurs, men det blir ikke Alpha-kurs høsten 2019. Med tanke på neste Alpha-kurs vil vi oppmuntre flere til å være med og få folk med på kurset.

Velkommen på Alpha-kurs!

Alpha er et spennende kurs på i alt 15 undervisninger,
som gir en grunnleggende presentasjon av kristen tro. Arendal frikirke har tilbud om et Alpha-kurs i løpet av året. Det blir bekjentgjort i annonser. Den beste måte å gå Alpha-kurs på er å gå sammen med en eller flere.

Program for en Alpha kveld er omtrent slik

19.00 – 19.45 Mat
19.45 – 20.30 Undervisning
20.30 – 20.45 Kaffepause
20.45 – 21.30 Grupper
21.30 Slutt

Tema som tas opp:
Er dette alt livet har å by på?
Hvem er Jesus?
Hvorfor døde Jesus?
Hvordan kan jeg tro?
Ingen Alpha-samling!
Hvorfor og hvordan kan jeg be?
Hvorfor og hvordan lese Bibelen?
Ingen Alpha-samling!

Alpha-weekend (som er midtveis i kurset)
– Hvem er Den Hellige Ånd?
– Hva gjør Den Hellige Ånd?
– Hvordan kan jeg bli fylt av Den Hellige Ånd?
– Hvordan gjøre det beste ut av resten av livet?

Hvordan leder Gud oss?
Hvordan kan jeg stå imot det onde?
Hvorfor og hvordan fortelle det til andre?
Helbreder Gud i dag?
Hvilken betydning har kirken?

Alpha-fest
Alpha-kurset starter med en Alpha-fest. Her kan du komme helt uforpliktende for å ”smake” på kurset. Det blir god mat, en introduksjon av opplegget og du blir kjent med lederne på kurset. Temaet denne kveld er: ”Er dette alt livet har å by på?”.

Pris
Alpha-kurset er gratis, men det vil være mulig å gi en gave. Det er i tillegg mulig å få kjøpt bøker og ekstra materiell underveis på kurset.

Sted
Alpha-middagen og kurskveldene holdes i Arendal Frikirke, Fredens vei 13 (innkjøring fra Rimi v. Dampen).

Påmelding
Det er påmelding til Alpha-middagen og/eller kurset i sin helhet. Kontakt en av følgende:

• Menighetens kontor:  [email protected]
  • Kursleder:                 Johan J. Aurebekk: telefon 480 26 439
  • Pastor:                      Arvid Hunemo telefon 906 86 930)