Bli med!

Vi gleder oss så til å komme på leir sammen igjen! Vær med på årets menighetsweekend på Fjelltun i Drangedal – det er viktig for deg og for hele menigheten, at du er med!

Vi skal være sammen om temaet ‘Mesternes Mester’, og det blir bare helt utrolig bra! Vi skal ha masse lek, aktiviteter, gøye konkurranser og god tid til å være sammen – og så skal vi få et møte med Jesus, som er alle mestres Mester! Leiren er for hele familien, uansett om du har 1 eller 10 personer i familien din – og vi har lagt til rette for at både 2-åringer og 82-åringer skal få en flott helg.

Lørdag ettermiddag får vi besøk av Rune Tobiassen fra Østsida Frikirke, som skal undervise oss om Mesternes Mester. Barna i 1.-5. klasse får eget opplegg ved Rut Stokstad Nielsen fra Treungen Frikirke. Det blir stor stas!

Meld deg på før fredag 10. september på https://arendalfrikirke.pameldinger.no av hensyn til planlegging.

Prisen for leiren er 600 kr. pr. voksen og barn under 18 er gratis! Om økonomien står i veien for at du kan være med, er det lov bare å betale det, du kan – og ellers vil vi veldig gjerne høre fra deg. Menigheten har mulighet for å støtte økonomisk.

Hvis du ikke har mulighet til selv å reise på leir, blir vi veldig takknemlige for om du vil bidra økonomisk likevel. Da blir det mulig for flere å bli med på leir!

Deltakeravgift betales via Vipps ved ankomst.

Medbring:

Sengetøy, håndkle, passende klær, toalettsaker, badetøy, gode sko. Hver familie tar med brød og pålegg til 4 måltider, så det passer til familiens behov + snacks, sjokolade eller annen kos, som vi deler med hverandre.

Se hele programmet her!

Ansvarlig: Julie Munk Nissen, 4169 2609 og Maria Myhren Selsø, 976 85 734.