Misjonsforeningen

Kontaktperson for misjonsforeningen er Marit Myhren

Samling for alle med fokus på misjon gjennom sang, andakt og bønn. Vi samles en tirsdag i måneden kl. 19. I tillegg arrangerer misjonsforeningen fastelavnsfesten hvert år.

Dette er fra årsmeldingen 2018:

Målsetning for arbeidet:

Få informasjon og inspirasjon til misjonsarbeidet, be arbeidet og samle inn midler.

Leder/medledere: Marit Myhren (Brekka) . Ragna Sofie Aurebekk, Eva Knuten, Bjørg Svendsen (kasserer)

Kort referat/positive ting / høydepunkter:

Siste tirsdag i hver måned samles vi til møte i salongen i underetasjen. 10-15 personer er til stede hver gang, og det er flott at antallet er stabilt. Vi samles til misjonsinformasjon og vi har «vært innom» flere land; Kambodsja, Egypt, Kina, Japan og Romania, og vi har fått info om søndagsskolearbeidet her til lands.

Den tradisjonelle fastelavnsfesten ble arrangert i februar, 75 personer var tilstede. Pastor Hunemo holdt andakt, og vi fin sang av menighetskoret.

I september dro vi til Lillesand og besøkte misjonsforeningen i frikirken der.

Et godt fellesskap preger møtene våre, hvor vi bruker tid til bønn og andakt, etterfulgt av kaffe og kake. Innsamling av penger til misjonsarbeidet vært hører også med.

Underskrift: Marit Myhren